top of page

OM OSS

Nor-Gass AS ble etablert våren 2010. I dag eier og drifter vi boliggassanlegg, leverer LPG og tilbyr den unike tjenesten ProValt. 

ProValt er en tjeneste for internkontroll og dokumentasjon som benyttes av en rekke firmaer innenfor mange bransjer. Vi bygger løsninger for systematisk håndtering av dokumentasjon og oppfølging av frister og gjøremål.

Nor-Gass var pilotbedrift i forbindelse med utviklingen av web-løsningen DokSave. Dette har blitt et nøkkelverktøy for våre ProValt kunder.

Vi utvikler løsninger for drift og vedlikehold av gassanlegg med abonnementsordninger for levering av gass og service på utstyr. Borettslag og sameier er kunder som vi hjelper med denne løsningen.  

Mange års erfaring og stor kompetanse med internkontroll og gjeldende regelverk er grunnlaget for ett langsiktig samarbeide med våre kunder. Vi har kunder i hele landet og vi kan tilby våre tjenester uansett hvor dere holder til.


Vi tror på langsiktige relasjoner basert på tillit og engasjement og holder det vi lover.  Som våre kunders allierte streber vi alltid etter løsninger som gir stor nytte og merverdi.

bottom of page